Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во трета декада од септемвриската испитна сесија полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 30ти септември 2022 година во 09:00 часот во амфитеатар 2. Во истиот термин оценки можат да земат и студентите кои ги положиле испитите во некоја од минатите испитни сесии.

Резултати од завршниот испит по Вовед во правото од трета декада на септемвриска испитна сесија, полаган кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршниот испит по предметот Вовед во правото одржан во трета декада на септемвриската испитна сесија, полаган кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Соопштение за предметот Право и информатичка технологија кај проф д-р Драги Рашковски  

Впишување оцени, увид во полагањето од последната сесија и доиспрашување за студентите кои сакаат да одговараат за повисока оцена ќе биде на 27.09.2022 во 12 часот. 
Резултатите преземете ги ТУКА.

Впишување оценки кај проф. д-р Зороска Камиловска и проф. д-р Ракочевиќ

Почитувани колеги,

Оценки по предметот Граѓанско процесно право на додипломски студии и предметите Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Нотарско право, Арбитражно право, Алтернативно решавање на спорови, Стечајна постапка и ГПП на ЕУ на мастер студии, ќе се впишуваат на 27.09.2022 година (вторник), во 11 часот во кабинетот на проф. д-р Ракочевиќ.

Се замолуваат студентите да го почитуваат посочениот термин, бидејќи надвор од определените термини нема да се впишуваат оценки.

Резултати од завршниот испит по Филозофија на правото од трета декада на септемвриска испитна сесија, полаган кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршниот испит по предметот Филозофија на правото одржан во трета декада на септемвриската испитна сесија, полаган кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

испитите кај проф. д-р Гордан Калајџиев се преместуваат за 30.09.2022 година во 11 часот.

Со почит,

СООПШТЕНИЕ

Испитот по историја на правото за студентите од втора група кај проф. Гризо ќе се одржи на 19.09.2022 во 10 часот на платформата Microsoft Teams.

Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва и втора декада од септемвриската испитна сесија полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 16ти септември 2022 година во 15:00 часот во амфитеатар 2. Во истиот термин оценки можат да земат и студентите кои ги положиле испитите во некоја од минатите испитни сесии.