Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Финансово право – термин за влезен колоквиум и завршен (писмен) – КОРЕГИРАН
             

Финансово право – термин за влезен колоквиум и завршен (писмен) – КОРЕГИРАН

Почитувани студенти,

во претстојната дополнителна (казнена) сесија мартовска сесија во академската 2017/2018 година, влезниот колоквиум по предметот Финансово право ќе се спроведе на 19.3.2018 (понеделник) во 11 часот во амф.2, додека пак завршниот (писмен) испит на 22.3.2018 (четврток) во 10 часот во амф.2.

Право да полагаат во оваа сесија имаат студентите кои имаат положено влезен колоквиум и кои испитот ЗАДОЛЖИТЕЛНО ќе го пријават со поднесување на пријавен лист и доказ за уплатен административен надоместок до Службите на студентски прашања заклучно со 19.3.2018. Студентите кои нема да го испочитуваат овој услов, нема да имаат право да полагаат во овој термин.

Во случај на некои нејаснотии или потреба од консултации, студентите да ја контактираат доц.д-р Елена Нешовска Ќосева на маил e.neshovska@pf.ukim.edu.mk или во приемно време (понеделник и среда од 11-13 часот).