Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРАВНИ СТУДИИ, ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ, СТУДИИ ПО НОВИНАРСТВО И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА
             

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРАВНИ СТУДИИ, ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ, СТУДИИ ПО НОВИНАРСТВО И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА

1. ИНДЕКС

2. ТРИ ФОТОГРАФИИ: две со димензии 3,5 x 4,5 и една со димензии 2 x 3

3. ПРИЈАВНИ ЛИСТОВИ ЗА УПИС СО УПЛАТА ЗА ТАКСЕНА МАРКА ОД 50 ДЕНАРИ

4. ПОТВРДА ЗА УПЛАТЕНИ:

-УПЛАТА НА 100 ЕВРА /ПРВА РАТА/ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ЗА СТУДЕНТИ ВО ДРЖАВНА КВОТА НА СМЕТКА:

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103700-788-11

Приходна шифра: 723012 програма 41

-УПЛАТА НА 50 ЕВРА /ПРВА РАТА/ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ЗА СТУДЕНТИ ВО ДРЖАВНА КВОТА ЧИЕ РОДИТЕЛСКО ПРАВО ГО ВРШИ САМО ЕДЕН РОДИТЕЛ НА СМЕТКА:

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103700-788-11

Приходна шифра: 723012 програма 41

-УПЛАТА НА 200 ЕВРА /ПРВА РАТА/ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ЗА СТУДЕНТИ СО КОФИНАНСИРАЊЕ И ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ НА СМЕТКА:

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103700-788-11

Приходна шифра: 723012 програма 41

– УПЛАТА НА 400,00 ДЕНАРИ за обнова на книжен фонд на сметка:

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103700-788-11

Приходна шифра: 723012 програма 41

-УПЛАТА НА 1.500,00 ДЕНАРИ за водење на електронско досие на сметка:

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103700-788-11

Приходна шифра: 723012 програма 41

-УПЛАТА НА 200,00 ДЕНАРИ за солидарен фонд за штета на сметка:

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103700-788-11

Приходна шифра: 723012 програма 41

-УПЛАТА НА 750,00 ДЕНАРИ за информативни, информатички, културни и спортски активности на студентите на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје: Депонент: НБРМ

Сметка: 100000000063095

Буџетска сметка: 1600103689-788-18

Приходна шифра: 723012 програма 41

Цел на дознака: ИКСА за Правен факултет „Јустинијан Први“ – Скопје

УПИСОТ НА СТУДЕНТИТЕ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО РОКОВИТЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ВО КОНКУРСОТ

НА ШАЛТЕРИТЕ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НА ФАКУЛТЕТОТ

ОД 8 – 16 ЧАСОТ