Соопштение за испити кај проф. д-р Владимир Кандикјан

Се известуваат студентите кои полагаат испити кај проф. Кандикјан дека
термините во септемвриска сесија се:

04.09. (вторник) и 19.09. (среда) во 11.00 часот во амфитеатар 4.