Резултати од првиот дел од завршниот испит по предметот Уставно право кај проф. д-р Гордана Сиљановска-Давкова

Во прилог се резултатите од првиот дел од завршниот испит по предметот Уставно право кај проф. д-р Гордана Сиљановска-Давкова. ТУКА