Финансово право – термин за поправен колоквиум

Почитувани студенти,

поправниот влезен колоквиум по предметот Финансово право ќе се спроведе на 28.12.2017 (четврток) во 11:30 часот.

Просторијата за полагање ќе биде објавена на 25.12, заедно со списокот на студенти кои ќе полагаат завршен испит.

Катедра по Финансово право