Финансово право – соопштение за колоквиум – генерација 2017/2018

Kолоквиумот по предметот Финансово право ќе се спроведе на 8.11.2017 (среда) во 11:30 часот согласно следниот распоред по амфитеатри:

  • Студентите со презиме од А-Ј во амф.2
  • Студентите со презиме од К-П во амф.3
  • Студентите со презиме од Р-Ш во амф.4.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux