Мастер Финансово право – термини за испити (дополнителна сесија)

Испитите по предметите Даночно право, Буџетско право, Меѓународно даночно право, Царинско право, Финансирање на единиците на локалната самоуправа, Монетарно, кредитно и девизно право и Банкарско право во дополнителната сесија ќе се спроведат на 6.11.2017 (понеделник) во 11:30 часот во амф.8.
Студентите кои ќе полагаат оваа сесија испитот ЗАДОЛЖИТЕЛНО да го пријават на маил кај д-р Елена Нешовска Ќосева (elena_neshovska@yahoo.com) наведувајќи податоци за студентот и предмет кој ќе го полагаат најдоцна до 3.11.2017 година (петок) до 20 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux