Финансово право – термин за завршен испит (дополнителна сесија)

Завршниот (писмен) испит по предметот Финансово право во дополнителната сесија ќе се спроведе на 6.11.2017 (понеделник) во 11:30 часот во амф.8.
Студентите кои ќе полагаат оваа сесија испитот ЗАДОЛЖИТЕЛНО да го пријават со поднесување на пријавен лист и потврда за извршена уплата за административен надоместок до Службите на студентски прашања најдоцна до 3.11.2017 година (петок).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux