Испит по Меѓународни политички односи во дополнителна сесија

Се известуваат студентите дека испитот по Меѓународни политички односи во дополнителната октомвриска сесија ќе се оддржи на 10.11.2017 година, во 11 часот во амфитеатар 9.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux