Оцени кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се внесуваат во индекс на 4.3.2024 година (понеделник) според следниов распоред: Вовед во правото (сите студии) од 14.00 часот во амф. 2 и Филозофија на правото од 15.30 часот во амф. 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux