Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap slotgokil slot terhoki Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online Situs Slot Gacor Judi Slot Danamon Server Internasional Situs Judi Slot Terbaik dan Terpercaya No 1 di Asia Slot Hacker - Bocoran RTP Slot Gacor Hari Ini 2023
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap slotgokil slot terhoki Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online Situs Slot Gacor Judi Slot Danamon Server Internasional Situs Judi Slot Terbaik dan Terpercaya No 1 di Asia Slot Hacker - Bocoran RTP Slot Gacor Hari Ini 2023
Посета на студенти од Универзитетот во Нејмеген, Кралство Холандија
             
poseta-na-studenti-od-Holandija

Посета на студенти од Универзитетот во Нејмеген, Кралство Холандија

poseta-na-studenti-od-Holandija-2На 28 април 2017 година, посета на Правниот факултет „Јустинијан Први“ оствари група студенти на Универзитетот во Нејмеген, Кралство Холандија, кои беа заинтересирани да се сретнат со наставниот кадар на факултетот но пред се со нивните колеги од политичките студии со цел размена на искуства и контакти. Студентите, кои се студенти на политичките студии на Универзитетот во Нејмеген, ги пречекаа продеканката за меѓународна соработка доц. д-р Ирена Рајчиновска – Пандева и раководителот на институтот за политички студии проф. д-р Ненад Марковиќ. На студентите им беше одржана поздравна реч и им беше презентирана програмата на политичките студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“. По формалната средба, студентите гости се сретнаа со група на студенти од нашиот факултет, разменувајќи искуства за процесот на студирање, можностите за студирање и компаративни искуства од академскиот живот на двата универзитети.