СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден   18.03.2024 година (понеделник) со почеток во 14 часот, докторандот м-р Екрем Халимовски ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Правото на вода како човеково право во меѓународното, европското и националното право на Република Северна Македонија“.  Одбраната ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот факултет „Јустинијан први“ – Скопје,  (сала за ННС под деканат).

Од Правниот факултет     

                                                                                                                               „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux