Вовед во право кај Проф. д-р Каролина Ристова-Астеруд во дополнителната/казнена октомвриска сесија

Tермин за испитите Вовед во право во дополнителната/казнена октомвриска сесија 2017 ќе биде 9 ноември (четврток) во 16 часот во амфитеатар 2.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux