ПРОМЕНА НА ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР СПАСОВ ВО ВТОРА ДЕКАДА

Испитите ќе се одржат според слениов распоред: -Вовед во право (Правни студии, Политички студии и Новинарство) – 17.02.2020 во 14 часот во амфитеатар 2 -Филозофија на право – 17.02.2020 во…

февруари 2020
ПВСЧПСН
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
« Јан   Мар »