Вовед во право, Вовед во наука за политика кај Проф. д-р Каролина Ристова-Астеруд во дополнителната/казнена октомвриска сесија

Tермин за испитите Вовед во право, Вовед во наука за политика во дополнителната/казнена октомвриска сесија 2017 ќе биде 9 ноември (четврток) во 16 часот во амфитеатар 2.

Термини за испит по Политички систем, Современи политички системи, Политички партии и интересовни групи, Локална самоуправа

Во прилог се термините за испит по предметот Политички систем, Современи политички системи, Политички партии и интересовни групи, Локална самоуправа. ТУКА.