Резултати од испитот по Англиски јазик – казнена сесија

Оценките ќе се внесуваат во индекси на 20 февруари, 2024 во 14:00 часот на Правниот факултет.
Резултатите преземете ги ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux