ИЗВЕСТУВАЊЕ

Доколку при аплицирање на втор циклус на студии на страната: www.upisi.ukim.edu.mk, ве молиме да се обратите во службата за студентски прашања, за да се комплетира апликацијата и да се заврши…

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради технички причини, рокот за аплицирање на втор циклус на студии во учебната 2022/23 година се пролонгира до 29.07.2022(четврток) година до 16.00 часот. Физичко доставување на целосната документација во службата…

ЕЛЕКТРОНСКО ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР И ПРЕДМЕТИ ВО СИСТЕМОТ IKNOW ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

Запишувањето на семестар и предмети за студентите на прв и втор циклус студии за зимскиот семестар во учебната 2022/23 година, освен во службата за студентски прашања, ќе се врши и…

септември 2022
ПВСЧПСН
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« Авг   Окт »