Резултати од испитот по предметот МПП, одржан на 1.9.2021

Почитувани колешки и колеги, во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 1.9.2021 година. Терминот за впишување на оцените и увидот во тестовите ќе биде определен по завршување на втората декада. 

СООПШТЕНИЕ за полагање на испитот Трговско право

Со оглед на големиот број на пријавени студенти во терминот за полагање на испитот трговско право, закажан за 13.09.2021 година, студентите ќе бидат поделени на следниот начин: во 9 часот во амфитеатар 3 ќе полагаат студентите чиј број на индекс завршува на парен број или на нула, во 11 часот во амфитеатар 3 ќе полагаат студентите чиј број на индекс завршува со непарен број

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ ПОЛАГАТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО ВТОРА ДЕКАДА – август/ септемвриска сесија – Правни студии и Односи со јавност

Се известуваат студентите дека испитот по англиски јазик, закажан за 07.09.2021, втора декада, ќе се одвива со физичко присуство. Испитот ќе се одржи во амфитеатар 2 со почеток од 12 часот. Се замолуваат сите студенти кои ќе полагаат да бидат пред амфитеатарот во 11.45. Термин од 15 часот нема да има.

проф. д-р Зорица Трајкова

Резултати од завршните испити по Вовед на правото и Филозофија на правото во прва декада на септемвриска сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во септемвриска испитна сесија во прва декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде дополнително објавен

СООПШТЕНИЕ

Испитот по предметот Социологија на право закажан за утре (2 септември) кај проф. д-р Јасна Бачовска Недиќ, ќе се спроведе online на платформата Microsoft Teams од 13h.
Во прилог ЛИНК од team-от каде ќе се одвива полагањето.
ЛИНК

Проф. д-р Дескоска – Уставно право – Термин за писмено полагање – Прва декада

Се известуваат студентите дека писменото полагање на предметот Уставно право кај проф. д-р Дескоска, во првата декада во рамките на септемвриската испитна сесија, ќе се спроведе на 3.9.2021 (петок), со почеток во 9:00 часот, во амфитеатар 2.