СООПШТЕНИЕ

Во прилог докторски труд од обраната на докторска дисертација на м-р Ирена Цуцулоска Јакимовска – преземете тука.

СООПШТЕНИЕ

Во прилог докторски труд од обраната на докторска дисертација на Костадин Богаднов –преземете тука.

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на ден 19.05.2020 година (вторник) во 15 часот, кандидатката М-р Дритон Куќи … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на ден 19.05.2020 година (вторник) во 15 часот, кандидатката М-р Дритон Куќи … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux