Курс по Cyber Hygiene

Почитувани студенти, Доколку сакате да се запознаете со главните сајбер ризици и безбедноснинапади во дигиталниот свет, како и да научите „трикови“ за заштита навашите лични податоци, електронски уреди, мобилни телефони…

март 2021
ПВСЧПСН
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« Фев   Апр »

Правниот факултет ’Јустинијан Први’ со одличен пласман и освоена награда на студентскиот натпревар по меѓународно право ‘Phillip C. Jessup International Law Moot Court Competition‘

Студентската екипа од Правниот факултет „Јустинијан Први” при УКИМ во состав: Миа Георгиевска, Атанас Аврамов, Ивана Ажиевска и Елена Јаман